Naamstickers als modern decoratiestuk

Na de geboorte van een baby is het natuurlijk belangrijk dat je al een leuke kinderkamer klaar hebt. Een kinderkamer is op allerlei manieren in te richten. Leuke kussentjes en dergelijke maar heb jij weleens nagedacht over het gebruik van stickers?

Stoere raamstickers om de kinderkamer te pimpen

geboortesticker raamstickersmaken.nlAls kennissen, familie of vrienden van de meest trotse papa en mama heb je jouw taak wel gedaan als je mooie stickers op de ramen plakt. Maar voor de ouders van de kleine spruit zelf is er ook nog veel te doen met stickers. Bijvoorbeeld de kinderkamer mooi pimpen. Met een naamsticker kun je de kinderkamer extra persoonlijk maken. De naam van het kindje op de deur van zijn of haar kamer plakken is combinatie met een leuke afbeelding is een leuke verassing voor het kindje. Naamstickers kunnen natuurlijk op allerlei plekken geplakt worden. Boven het bed van het kindje of op het raam. Door een sticker op het raam te plakken zorg je er ook nog eens voor dat de inkijk van buitenaf minder wordt.

De geboortesticker als ultiem product bij een geboorte

Door gebruik van stickers kan je de geboorte van een baby nog leuker maken. Denk bijvoorbeeld aan geboortestickers. Al jaren is het traditie dat kennissen van de kersverse papa en mama een ooievaar in de tuin zetten. Maar als hoe leuk is het om eens echt groot uit te pakken? Dit kan door het gebruik van geboorte stickers. De geboortesticker dient op het raam van het huis van de pasgeboren baby geplakt te worden. Zo zorg je voor een prachtige aanvulling op de traditionele ooievaar.

Ontwerp de stickers zelf

Zowel de geboortestickers als de naamstickers zijn zelf te ontwerpen. Dit maakt het extra persoonlijk en dus ook extra leuk om als cadeautje te geven. Kies je voor een basisontwerp, dan kies je voor gemak. Met een paar drukken op de knop is het allemaal geregeld, alles staat al klaar jij hoeft alleen nog maar de goede tekst in te vullen, het goede lettertype is al gekozen en er staat al leuke afbeelding bij. Heb jij iets meer zin, tijd of creativiteit ontwerp dan de sticker helemaal zelf, dit is leuk om te doen en maakt het nog persoonlijker.

 

Deel met je vrienden!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.