LOI Kidzz haalt het beste uit je kind

Loi kidzzLOI Kidzz is het nieuwste lesprogramma in een reeks van educatief aanbod vanuit aanbieders van thuisstudies. Met de leuke en vooral zeer leerzame spelletjes (want dat zijn het in feite) hebben pedagogen en onderwijsexperts iets nieuws ontwikkeld: een lesmethode waarbij kinderen niet doorhebben dat ze leren. Zo leuk is LOI Kidzz. En ondertussen leren kinderen allerlei nieuwe vakken. Op die manier hoef je je kind dus niet te dwingen om te leren, maar gebeurt het helemaal vanzelf. Lees hieronder meer over het fantastische en revolutionaire nieuwe lesprogramma, speciaal ontwikkeld door de pedagogische experts van LOI Kidzz

Bij LOI Kidzz heb je keuze uit een hele hoop leuke en originele lesprogramma’s, waarbij je kind van alles kan leren. Of het nu gaat om een schoolvak waar je kind een extra duwtje bij in de rug kan gebruiken of om een heel nieuw interessant vak, LOI Kidzz biedt van alles om de ontwikkeling van je kind (verder) te stimuleren, waardoor je kind de kans krijgt om zo zijn of haar maximale potentieel te benutten. En dat maakt je kind niet alleen slimmer, maar uiteindelijk ook gelukkiger en zelfverzekerder. Zo zie je maar: er zitten een hoop voordelen aan de leuke cursussen en opleidingen van LOI Kidzz.

Wat kun je bij LOI Kidzz vinden? Allerlei soorten opleidingen! Het aanbod varieert van bijvoorbeeld cursussen die je kind spelenderwijs helpen een achterstand in groep 7 of 8 weg te werken, tot talencursussen Engels en Spaans waarbij je kind de taal veel beter leert dan in de schoolbankjes. Maar er zijn ook meer op de beroepspraktijk gerichte cursussen waarmee je kind al gelijk een voorsprong haalt ten opzichte van leeftijdsgenootjes. Je kind kan bijvoorbeeld bij LOI Kidzz kiezen voor een cursus snel en foutloos typen, wat een skill is die iedereen zou moeten beheersen. Maar ook is er een creatieve cursus webdesign om al vroeg het artistieke in je kind naar boven te halen. Geïnteresseerd geraakt? Lees hier meer LOI Kidzz ervaringen!

Deel met je vrienden!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.