Drie tips voor een creatieve en opvallende kinderkamer

De kinderkamer maakt een belangrijk deel uit van het leven van je kindje. Dit komt ten eerste omdat je kindje hier iedere nacht slaapt en er dus rust moet kunnen vinden. Daarnaast is de kinderkamer bovendien een belangrijk deel van het leven van je kindje op latere leeftijd, omdat je kindje op deze leeftijd veel tijd doorbrengt in de kinderkamer tijdens het spelen.

Omdat je wil dat zowel jij als je kindje gelukkig zijn met de kinderkamer in huis, is het dan ook belangrijk om je kinderkamer op een leuke manier in te richten. Omdat er zo veel aanbod is in kinderkamer spulletjes, kan dit nog best lastig zijn. Daarom geven we in dit artikel drie tips voor het op een originele wijze inrichten van een kinderkamer. Op basis van deze tips kun je starten met het inrichten van jouw kinderkamer of kun je jouw kinderkamer een make-over geven.

canvas voor kinderkamer

Tip 1: fleur de wand op met een foto op canvas

Een foto op canvas lijkt een beetje op een schilderij, maar dan met een persoonlijke foto erop. Zo is de ondergrond van de foto die je aan de wand hangt hetzelfde als dat van een schilderij, maar kun je helemaal zelf kiezen welke foto je hierop wil plaatsen. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen uit een foto van een mooi landschap, een foto van je kindje zelf of een foto van jullie gezin. Naast de foto die je wil gebruiken, kun je ook zelf kiezen van welk formaat het canvas moet zijn. Je bestelt een foto op canvas gemakkelijk online bij Webprint.

Tip 2: gebruik unieke wanddecoratie voor een gezellige sfeer

Wat voor sfeer je ook uit wil stralen in je kinderkamer, je kan deze sfeer gemakkelijk versterken door gebruik te maken van wanddecoratie. Een kinderkamer moet een gemoedelijke en gezellige sfeer met zich meebrengen en als de wanden helemaal kaal en wit zijn, komt deze sfeer niet bepaald over. Maak daarom gebruik van de wanddecoratie van Webprint om jouw kinderkamer op te fleuren. Hierbij kun je kiezen uit vele verschillende mogelijkheden, zodat het wandpaneel dat je kiest helemaal aansluit bij het interieur van je kinderkamer.

Tip 3: combineer verschillende stijlen in één uniek interieur

Om een kinderkamer extra sfeer en een unieke uitstraling te geven, kun je verschillende stijlen combineren. Zo kun je kiezen voor een foto op canvas aan de wand, in combinatie met schattige en gezellige wanddecoratie die geheel bij het thema past. Combineer dit met meubels in rustige kleuren en je hebt de perfecte kinderkamer. Dit kan uiteraard ook andersom, waarbij je wat meer rustige wanddecoratie combineert met meubels in opvallende kleuren voor het leukste effect.

 

Deel met je vrienden!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.