Samen de kinderkamer schilderen met je (nieuwe) partner

De mooiste kinderkamer van allemaal, dat wil iedere ouder voor zijn kind. Maar wat houdt dat precies in en hoeveel kost het? Hoe weet je voordat je kindje geboren is, wat voor kinderkamer hij of zij mooi gaat vinden? Dit is best een moeilijk kwestie aangezien je het simpelweg nog niet weet. Uiteraard zal hier een groot deel beïnvloed worden door jouw smaak en de laatste trends op het gebied van ontwerp, design en kunst in kinderkamers. Het financieren van de kosten kan eventueel met geld lenen mocht je niet direct geld apart gezet hebben. 

Heb je een stijl gevonden die jouw aanspreekt, dan is het plannen geblazen. Hoe ga je de kamer aanpakken? Moet er veel gebeuren of valt het wel mee? Bij een volledig kale kamer moet je niet alleen schilderen, misschien moeten er reparaties plaatsingen. Denk hier eerst over na en zorg ervoor dat deze als eerste aangepakt worden. Heb je hulp nodig van vrienden of familie? Stel deze dan tijdig op de hoogste zodat je er zeker van bent dat te beschikbaar zijn alvorens het te laat is.

kinderkamer-schilderen-met-dateIs de vader van je kindje helaas niet meer beeld, dan kun je naast familie of vrienden ook overwegen een date in te zetten. Als alleenstaande moeder is het hartstikke zwaar om alle klusjes voor de kinderkamer zelf te moeten doen. Als je al een beetje open staat voor een nieuwe man in je leven, kun je deze best betrekken bij jouw dagelijkse creatieve karweitjes. Waarom niet? Het is de ultieme manier om te zien of hij dit onderdeel van jouw huidige leven als ouder alleen accepteert.

Het samen schilderen van een kinderkamer is een van de vele leuke dingen die je samen met een nieuwe date kunt ondernemen. Er zijn veel meer leuke ideeën om er samen een gezellig dag van te maken. Het weer speelt wel een rol maar jullie persoonlijke voorkeur domineert de keuze. Als alleenstaande ouder moet je natuurlijk niet gelijk blindstaren op een nieuwe relatie. Veel alleenstaande ouders houden er na een eerste afspraak een goede vriend aan over. Als het louter op een vriendschappelijk niveau klikt, is dat prima. Wat er nu niet is, kan later altijd nog komen.

Deel met je vrienden!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.